Gi håp til en som venter

I adventstiden ønsker Stiftelsen Organdonasjon å gi håp til de 500 nordmenn som venter på et nytt, livreddende organ. Støtt oss med julegave, og gi håp til en som venter!

Gi håp til en som venter

 

Tobarnsmoren Silje venter på ny lever

For to år siden fikk lærer og tobarnsmoren Silje (38) livet snudd på hodet. I 2020 fikk hun påvist NET(nevroendokrin)-kreft med spredning til lever, en diagnose som ofte regnes som uhelbredelig. For Silje er det derimot håp. Kreften kan opereres ut med leveren, dersom hun får en ny. Hennes juleønske er at det snart er hennes tur, slik at hun kan begynne reisen tilbake til et friskt liv.

Støtt oss med julegave, og gi håp til en som venter.

---

Innsamlede midler går til Stiftelsen Organdonasjon sitt arbeid rettet mot befolkningen. Vi jobber for at befolkningen skal bli trygge på organdonasjon, og velge et ja som redder liv. Dette gjør vi gjennom produksjon og distribusjon av Donorkort™, kampanjer, undervisning på skoler, samarbeid med journalister, historieformidlere, foredrag for bedrifter og foreninger, organisering av frivillige, standarrangementer og andre aktiviteter. Med din gave styrker du også vårt Fond til fagutvikling. Fondets formål er å inspirere til nye studier, og fremme faglig utvikling innen tema organdonasjon. Med din gave jobber vi for alle som venter på et nytt livreddende organ.

 
Powered by Cornerstone